Blog Details

FITNESS & BODYBUILDING WORKSHOP

Centrul de fitness Fit4U găzduiește la finalul acestei săptămâni, în sala de la Crișul Shopping Center, un workshop de fitness și bodybuilding cu un invitat special.

Evenimentul le este deschis tuturor clienților sălii, la fel cum sunt și celelalte workshop-uri care-și propun să îi ajute pe cei care se antrenează la sală să adopte tehnici cât mai eficiente, dar și să ducă, în general, un stil de viață sănătos. 

Seminarul din această săptămână va avea loc sâmbătă, 29 iunie, de la ora 12, fiind ținut de Cristian Micula, personal trainer în cadrul Fit4U și sportiv de performanță, alături de invitatul spcial Ștefan Florin Cosovanu

Ștefan are o experiență de 19 ani de concursuri, cu un palmares deosebit, clasându-se de-a lungul timpului în top 4, adesea ocupând locul 1, pe scenele unor competiții consacrate de bodybuilding, printre care: Tiger Classic, FMC, WBFF, Miami Pro, Olympia Amateur Eastern Europe, Valahia Warriors, Blade Sport Regional, FitParade, Romania Muscle Fest, Euro Masters Championship.

Clienții Fit4U beneficiază de acces gratuit la acest seminar. „Notează-ți întrebările și curiozitățile și hai să ne vedem! Îți recomandăm să te pregătești cu un caiet și un pix ca să «furi» informații de calitate și, obligatoriu, să ai haine de sală ca să rămâi la un antrenament”, mai spun organizatorii.

Workshop-urile Fit4U sunt organizate o dată la două săptămâni (de obicei în zilele de joi), durează două ore și sunt destinate tuturor clienților sălii, indiferent de obiectivele lor de fitnes. 

Fie că doriți să adoptați un stil de viață sănătos sau să vă pregătiți pentru competiții sportive, acest workshop vă oferă informațiile și suportul necesar pentru a vă atinge scopurile.

În cadrul acestor întâlniri, sunt atinse mai multe teme, cum ar fi:  

1.Nutriție și Alimentație:
– Principii fundamentale ale unei diete echilibrate
– Suplimente și nutrienți esențiali pentru performanță
– Alimentație pentru sportivi și timingul nutrientilor

2. Antrenamente și Tehnici:
– Exerciții corecte și prevenirea accidentărilor
– Diferențe între antrenamentele de forță și cardio
– Tehnici de intensitate 

3. Pregătire Mentală și Motivație:
– Menținerea motivației pe termen lung
– Setarea obiectivelor și urmărirea progresului

4. Pregătirea pentru Competiții:
– Strategii pentru abordarea corectă a unui offseason
– Antrenamente și abordarea perioadei de pregătire competițională

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required