Lucian Turjuc

Lucian Turjuc

Tae-bo si Circuit

Lucian Turjuc este instructorul de Tae-Bo și Circuit Training al clubului Fit4U Oradea, aducând o combinație unică de tehnică și motivație în fiecare sesiune de antrenament. Cu o pregătire extinsă și certificări de specialitate, Lucian este dedicat să își ajute elevii să atingă performanțe maxime în antrenamentele lor.

Specializări

Specializat în Tae-Bo, o formă de exercițiu cardio care îmbină artele marțiale și boxul, precum și în Circuit Training, Lucian își adaptează antrenamentele pentru a se potrivi nevoilor și nivelurilor de fitness ale fiecărui participant. Antrenamentele sale sunt concepute pentru a crește forța, rezistența și agilitatea, oferind în același timp o modalitate eficientă de ardere a caloriilor și tonifiere a musculaturii.

Lucian creează un mediu de antrenament dinamic și stimulativ, încurajându-și elevii să își depășească limitele și să își atingă obiectivele de fitness. El este cunoscut pentru abordarea sa pozitivă și suportivă, oferind feedback constructiv și motivație continuă.

Alătură-te claselor de Tae-Bo și Circuit Training cu Lucian Turjuc la Fit4U Oradea și descoperă beneficiile unui antrenament intens și variat sub îndrumarea unui instructor dedicat și experimentat.