Ioana Orban

Ioana Orban

Body pump - Full body workout - Step aerobic

Ioana Orban este instructoarea de Body Pump, Full Body Workout și Step Aerobic a clubului Fit4U Oradea, cunoscută pentru energia și entuziasmul pe care le aduce în fiecare antrenament. Cu o pregătire profesională solidă și multiple certificări de specialitate, Ioana este dedicată să ajute membrii clubului să își atingă obiectivele de fitness și să se bucure de un stil de viață activ și sănătos.

About Milano Digits

Body Pump: Specializată în Body Pump, Ioana oferă sesiuni intense care combină ridicarea de greutăți cu antrenamentul cardio, ajutându-i pe participanți să își crească forța musculară, să ardă calorii și să își îmbunătățească rezistența fizică.

Full Body Workout: În clasele de Full Body Workout, Ioana folosește exerciții variate pentru a antrena toate grupele musculare, asigurându-se că fiecare sesiune este completă și eficientă. Ea își adaptează antrenamentele pentru a răspunde nevoilor fiecărui participant, de la începători la avansați.

Step Aerobic: Ioana aduce o doză mare de divertisment și dinamism în sesiunile de Step Aerobic. Prin coregrafii energice și mișcări ritmice, ea ajută membrii să își îmbunătățească coordonarea, să ardă calorii și să își tonifieze corpul într-un mod plăcut și antrenant.

Ioana creează un mediu de antrenament motivant și suportiv, încurajându-și elevii să își depășească limitele și să se bucure de fiecare moment al antrenamentului. Ea consideră că un stil de viață activ și sănătos este esențial pentru bunăstarea generală și este dedicată să inspire și să susțină fiecare membru în această călătorie.

Alătură-te claselor de Body Pump, Full Body Workout și Step Aerobic cu Ioana Orban la Fit4U Oradea și descoperă beneficiile unui antrenament variat și intens sub îndrumarea unei instructoare pasionate și experimentate.