Giani Sala

Giani Sala

Zumba

Giani este instructoarea de Zumba a clubului Fit4U Oradea, aducând cu ea o pasiune vibrantă pentru dans și fitness. Cu o pregătire profesională riguroasă și certificări recunoscute, Giani își dedică energia și entuziasmul pentru a oferi sesiuni de Zumba care sunt nu doar antrenante, dar și extrem de distractive.

Specializări

Specializată în Zumba, Giani îmbină mișcările de dans latino și internațional cu antrenamentul cardio, creând o atmosferă plină de energie și voie bună. Clasele ei sunt concepute pentru toate nivelurile de fitness, astfel încât toți participanții, de la începători la avansați, să se poată bucura de o experiență plină de ritm și să își îmbunătățească starea fizică.

Giani este cunoscută pentru capacitatea ei de a crea coregrafii accesibile și captivante, care motivează și încurajează participanții să se miște și să se distreze. Ea crede cu tărie că Zumba este o modalitate excelentă de a arde calorii, de a tonifia corpul și de a elibera stresul, promovând în același timp o stare generală de bine și fericire.

Alătură-te claselor de Zumba cu Giani la Fit4U Oradea și experimentează bucuria și energia unui antrenament de dans sub îndrumarea unei instructoare pasionate și dedicate.