Alexandra Giurgiu

Alexandra Giurgiu

Circuit, Gymstick și Toning Body

Alexandra Giurgiu este instructoarea de Circuit, Gymstick și Toning Body a clubului Fit4U Oradea, aducând cu ea o combinație de expertiză și pasiune pentru fitness. Cu o pregătire solidă și certificări relevante în domeniul antrenamentului, Alexandra este dedicată să își inspire și să încurajeze membrii să își atingă obiectivele de fitness într-un mod eficient și plăcut.

Specializări

Circuit: În sesiunile de Circuit, Alexandra folosește o varietate de stații și exerciții pentru a antrena întregul corp într-un mod dinamic și eficient. Ea se asigură că fiecare participant beneficiază de un antrenament complet, care include exerciții cardio, de forță și de rezistență.

Gymstick: În clasele de Gymstick, Alexandra utilizează acest echipament versatil pentru a crea antrenamente care îmbină elemente de aerobic, tonifiere musculară și flexibilitate. Exercițiile sunt adaptate pentru a îmbunătăți coordonarea și forța musculară într-un mod sigur și eficient.

Toning Body: În sesiunile de Toning Body, Alexandra se concentrează pe tonifierea și sculptarea corpului prin exerciții concentrate pe diverse grupe musculare. Aceste clase contribuie la creșterea forței musculare, îmbunătățirea definirii corporale și la promovarea unei stări generale de bunăstare.

Alexandra creează un mediu de antrenament motivant și inclusiv, oferind sfaturi și feedback personalizat pentru fiecare participant. Ea crede în importanța unui stil de viață activ și sănătos și se angajează să sprijine fiecare membru în călătoria lor de fitness.

Alătură-te claselor de Circuit, Gymstick și Toning Body cu Alexandra Giurgiu la Fit4U Oradea și descoperă beneficiile unui antrenament diversificat și eficient sub îndrumarea unei instructoare dedicate și experimentate.