Solar

Daca doriti un bronz frumos, uniform, de lunga durata si sanatos, paradoxal, dar il puteti 3obtine la solar si nu prin expunerea directa la razele solare. Avantajul bronzului la solar este ca îl puteti obtine rapid, iar mentinerea lui are un pret lunar mic. La solar te bronzezi mai repede si efectul este mai frumos.

Culoarea obtinuta in urma bronzului cu solarul nostru este mai ciocolatie si mai aurie comparativ cu cea obtinuta dupa solarul obisnuit sau dupa plaja. Persoanele care merg la solarul FIT4U au parte de relaxare psihica, liniste si placere datorita aparatului de vibromasaj. 5 in 1: bronzare, relaxare, fitness, modelarea corpului si tratarea celulitei concomitent.

Aparatul de bronzat vertical este dotat cu Vibro Trainer (noutate exclusiva!), unitatea montata la baza aparatului, care are mai multe functii, produce o miscare ondulatorie de-a lungul corpului, in timpul bronzarii, astfel, beneficiati de un masaj relaxant in timpul sedintei iar in acelas timp si de cel mai eficient tratament anticelulitic.

Soloarul dotat cu tuburi de 225w, ofera un confort maxim si o bronzare uniforma (de la cap la picioare).

Prin ventilatia interna a aparatelor de bronzat, obtinuta printr-o tehnica inovatoare, am reusit sa realizam urmatoarele obiective:racorirea corporala reglabila, independenta de cea a aparatului; multumita ventilatoarelor profesionale de mare capacitate, corpul este scaldat cu viteza, de o cantitate mare de aer (fara s fi suflata in capul clientului), oferind o senzatie termica placuta intr-un mediu de radiatie solara intensa.

Riscul de a face cancer de piele in urma expunerii la razele ultraviolete este mai mic decat în cazul expunerii la soare. Medicii recomanda respectarea indicatiilor specialistilor la fiecare sedinta de solar.

Timpul de bronzare este mult mai rapid fata de solarele obisnuite iar in cateva sedinte, poti arata ca dupa 4 saptamani de stat la plaja.

Personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranta sa-l folosesti, in asa fel incat sa obtii rezultatele dorite intr-un mod profesional si sanatos.

Te asteptam la solarul FIT4U.