Ce este oxidul nitric?You are here: Home » Sfaturi Utile » Alimentatie » Ce este oxidul nitric?

zeze92g1z6Oxidul nitric este un gaz sub forma libera, care este produs in corpul uman. Este o molecula de semnalizare si este utilizat de celule pentru a comunica cu alte celule. Acest gaz este produs de enzimele din organism prin descompunerea aminoacidului arginina.

Ce face mai exact oxidul nitric?
Oxidul nitric creste fluxul de sange prin corp. Pentru culturisti si pentru cei care fac antrenamente de rezistenta, acest lucru inseamna mai mult sange in muuchi ,pomparii mai bune. Multi utilizatori de oxizi nitriic, au raportat accentuarea cresterii masei musculare atunci cand isi administrau suplimente cu oxizi nitrici.


Cum se iau oxizii nitrici?
Oxidul nitric se gaseste sub forma de pastile si pudra. Utilizatorii au fost multumiti de ambele forme , atat pastile cat si sub forma de pudra.

Produse care contin oxizi nitrici:
Dupa cum sa mentionat mai sus, exista doua moduri in care puteti lua oxizi nitrici. Produsele cu oxizi nitrici au evoluat foarte mult, iar acum oxizii nitrici sunt combinati cu alte ingrediente pentru a forma bauturi complete care sunt destinate a fi luate inainte de antrenament.

Cateva exemple ar fi NO Xplode de la BSn si Super Pump 250 de la Gaspari Nutrition. Aceste produse contin un amestec de oxizi nitrici, creatina ,vitamine, zaharuri si stimulente pentru a forma o bautura completa ,luata inainte de antrenament.