Sauna

Sauna este o metoda foarte placuta de a petrece timpul liber, mai ales in anotimpul rece al iernii. Insa mai mult de atat, aceasta ofera o serie de avantaje celor care stiu sa se bucure si sa profite asa cum trebuie de aceste momente. In primul rand, datorita caldurii degajate, ritmul inimii tale se va accelera dilatand vasele de sange. Toate aceste aspecte vor duce la o imbunatatire vizibila a circulatiei sangvine. Tot in aceste conditii are loc si accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil sa slabesti in timp ce te relaxezi. Totodata, in aceste conditii de temperaturi ridicate, corpul incepe sa elimine din toxine prin transpiratie.

Caldura degajata de sauna iti mareste ritmul inimii si metabolismul, deci poti pierde kilograme in timp ce te relaxezi. Multi oameni merg la saune pentru a arde caloriile in plus. Mai mult, muschii si corpul se vor relaxa. Si asta te-ar putea ajuta enorm dupa o munca intensa sau te-ar putea scapa de o durere sau rana.

Nu trebuiesc uitate beneficiile saunei asupra pielii: vei scapa de praful si chimicalele din pori si celulele moarte vor fi exfoliate. Tratamentul poate fi asemanat cu cel pentru tratarea acneei si a petelor.

Ideea principala este sa experimentezi – ia-ti o sedinta si te vei simti mult mai bine. Sentimentul de euforie care poate fi adus de aburi poate fi atat de intens incat te vei intreba de ce nu ai incercat mai devreme!

Personalul nostru calificat te va ajuta sa folosesti cum trebuie si in siguranta sauna, in asa fel incat sa obtii rezultatele dorite.

Sfaturi: