Despre NoiYou are here: Home » Despre Noi

Cel mai nou si cel mai modern fitness club din Oradea. Clubul Sportiv FIT4U a fost infintat in 20 Iulie 2010 in cartierul Luceafarul – Oradea, special pentru cei ce vor sa duca o viata sanatoasa.  Sala fiind dotata la cele mai inalte standarde cu aparate profesionale  FREEMOTION.

  •  Din 1 Iunie  2013 s-a deschis o alta sala FIT4U mai aproape de tine si in cartierul Rogerius , pe strada Aluminei deasupra complexului comercial EDINA.
  • In 9 Iuluie 2014 sala din cartierul Luceafarul s-a mutat intr-un spatiu nou, mai mare, mai aerisit pe strada Primariei, nr 29.

Suntem devodati in a oferi clientilor nostri servicii si dotari fara precedent ce-i vor ajuta sa-si atinga scopurile.

Va asteptam sa va petreceti timpul dumneavoastra liber intr-o atmosfera prietenosa cu aparatura de ultima generatie, modern amenajata, spatioasa, curata, aerisita, sala de aerobic, fitness & bodybuilding, sauna ,unde va puteti inbunatatii atat sanatatea cat si aspectul fizic.

Va stau la dispozitie in vederea  dezvoltarii si tonifierii musculaturei sub indrumarea celor mai buni antrenori care va vor sfatuii in programe personalizate de exercitii.

De asemenea, sunteti invitati sa va definiti silueta intr-un mod armonios prin programele noastre aerobice.

Deoarece confortul clientilor nostri este un lucru important, va punem la dispozitie urmatoarele:
Bar sportiv
Dusuri
Vestiare fete/baieti
Durata sedintei – nelimitata
Ambianta relaxanta
Personal calificat
Consultanta
Alege un stil sanatos de viata, alege FIT4U, alege sanatate pentru trup si suflet!