Fit4U

Kangoo Jumps

Sportul Kangoo Jumps a ajuns recent în România şi este considerat a fi una dintre cele mai noi si eficiente forme de aerobic . Kangoo jumps îţi lucrează fiecare grupă de muşchi, punând accent pe muşchii abdominali şi fesieri, de regulă cei mai problematici. În timpul unei şedinţe de kangoo jumps se ard un număr impresionant de calorii, aproximativ 150 de calorii în circa 10-15 minute. Poţi să sari efectiv pe loc, asemeni unui cangur, să practici tae bo sau aerobic pe aceste ghete, iar rezultatele vor fi înzecit mai vizibile, într-un timp mult mai scurt.

În plus, Kangoo jumps este extrem de amuzant şi n-o să te loveşti prea repede de plictiseala care se instalează de regulă după câteva zeci de şedinţe de aerobic. Alte motive pentru care e o idee bună să alegi practicarea sportului kangoo jumps se referă la faptul că acestea reduc leziunile din zona gleznelor, a coloanei sau a şoldurilor, atenuând impactul corpului cu solul cu până la 80%. Astfel, se pot observa originile evidente ale acestor sărituri în medicina şi gimnastica recuperatorie, procedura fiind una des utilizată de către sportivii care suferiseră accidentări sau de către pacienţii care trebuiau să se recupereze din punct de vedere fizic în urma unor accidente.

În plus, ghetele kangoo jumps sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra inimii şi plămânilor, demonstrandu-şi rolul de exerciţii cardio.

Forţă fizică suplimentară, tonus muscular şi elasticitate sporită; acestea sunt doar o mică parte a beneficiilor care pot fi resimţite şi văzute de toţi cei care aleg să practice kangoo jumps. Fie că vrei să te menţii în formă, fie că vrei să “întinereşti”, fie că vrei să capeţi mai multă rezistenţă fizică sau să scapi de toată grasimea inestetică de pe picioare, coapse, şolduri sau abdomen, toate acestea sunt posibile după câteva şedinte de kangoo jumps.

Persoanele care recurg la antrenamentele de kangoo jumps sunt capabile să lucreze mai mult, să aibă un somn mai bun şi să se simtă mai puţin tensionate şi nervoase. Efectul nu este doar psihologic, deoarece săriturile de cangur împotriva gravitaţiei, fără traumatisme la nivelul sistemului musculo-scheletic, este unul dintre cele mai benefice exerciţii de aerobic dezvoltate vreodată. Vârsta minimă la care un copil poate începe să folosească ghetele kangoo jumps este de şase ani, la o greutate minimă de 30 de kilograme, iar cea maximă este de 90 de ani. Sportul practicat pe aceşti pantofi speciali este recomandat cu precădere celor care suferă de afecţiuni cardiace sau diabet, fără a se limita la acestea însă. Kagoo jumps este contraindicat celor suferinzi de spondiloză cervicală.

Principalele beneficii ale ghetelelor Kangoo:

  • reduc impactul asupra articulaţiilor şi coloanei cu 80 %;
  • întăresc sistemul imunitar, inima şi plămânii;
  • lucrează toţi muşchii şi acţionează eficient asupra fesierilor, coapselor şi abdomenului;
  • ard celulita;
  • ajută la slăbit;
  • măresc nivelul de oxigen pentru cel mai bun antrenament cardiovascular;
  • stimulează sistemul limfatic;
  • dezvoltă rezistenţa şi flexibilitatea;
  • ameliorează coordonarea mişcărilor.

Locatii

Aluminei nr. 45

Primariei nr. 29

Transilvaniei nr. 15-19

In incinta centrului comercial Crisul