FIT in 60 de zileYou are here: Home » Sfaturi Utile » FIT in 60 de zile

Fit in 60 de zile, este un program special conceput pentru a te ajuta sa intri in forma intr-o perioada scurta de timp, sa pui masa musculara si forta printr-un program complet de antrenament, alcatuit din 5 cicluri, supravegheat permanent de un instructor specializat in fitness, plan nutritional si sfaturi concepute de un medic in nutritie pentru a te ajuta sa progresezi.

Nutritia joaca un rol esential cand urmarim obtinerea unor rezultate in fitness de aceea este foarte important ca sfaturile pe care le primiti sa fie competente si obiective. Dr Oana Pop este specialistul de nutritie in fitness a caror sfaturi va vor ajuta pentru a atinge obiectivele fixate.

Va oferim garantia banilor inapoi !

Acest program este tot ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele mult dorite in doar 60 de zile. Deci, ce mai astepti ?

 

Dr. Pop Oana  Instr. Sim Claudiu
♦ Tehnician Nutritionist; Fitness Nutritionist
♦ Medic rezident In Diabet Zaharat , Nutritie si Boli Metabolice in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea
♦ Medic rezident Medicina de Familie in Sp. Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea
 dr pop oana. Vasta experienta ca si instructor de fitness cu rezultate uimitoare in ceea ce privesc fixarea si atingerea obiectivelor de catre clienti. Specializat pe antrenamente de hipertrofie musculara. Alaturi de Claudiu veti avea modalitatea si motivatia de a va atinge obiectivele fixate.  64291_739344742808103_293732044258729271_n