Fit4U

Bodybuilding sau culturism

BodyBulding sau Culturismul cum este cunoscut de noi, reprezinta sportul prin care se dezvolta musculatura corpului prin exercitii specifice cu greutati, sprijinite printr-o dieta bazata pe un consum mare de calorii si repaus adecvat. Ca si sport de performanta, profesionist sau amator, culturistii si culturistele isi etaleaza dezvoltarea corpului in fata arbitrilor care le acorda puncte in functie de anumite criterii bine stabilite cum ar fi: masa musculara, armonie, definire, separare, simetrie, proportionalitate, etc.

A fi culturist inseamna a te bucura de o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata. FIT4U nu sprijina si nu sustine sportivii care folosesc substante anabolizante.

Culturismul este benefic atat pentru psihic cat si pentru sanatate, imbunatateste functiile cardiaca si respiratorie, crestem flexibilitatea, forta musculara si rezistenta organismului, reducem riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii. Culturismul-ul poate fi un mod de a ne mentine starea de sanatate, cat si un sport de performanta.

Daca te-am convins sa te apuci de culturism, personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranta sa-ti implinesti visul, te asteptam in sala noastra FIT4U situata pe Calea Aradului 4A, BL 4 (Cartier Luceafaru),Oradea, Romania.

Locatii

Aluminei nr. 45

Primariei nr. 29

Transilvaniei nr. 15-19

In incinta centrului comercial Crisul