Belly Dance

Belly Dance


Arta dansului oriental este apanajul feminităţii, iar fiecare figură de dans are darul de a pune în valoare corpul şi sufletul femeii.

Mişcările de « belly dance » se realizează preponderent şi provin mai degrabă din abdomen şi mai puţin prin intermediul picioarelor, în timp ce poziţiile şi mişcările specifice braţelor conferă expresivitate şi solemnitate.

Tehnica esenţială constă în izolarea diferitelor părţi ale corpului şi mişcarea lor în mod independent, fie simultan, fie succesiv. Mişcările de bază sunt: miscarile foarte rapide – ondulatiile, apoi semnul infinitului, acel opt culcat, realizat cu şoldurile, rotiri, ridicări sau coborâri de şolduri, paşi specifici şi transferuri de greutate de pe un picior pe celalalt.

Învăţaţi să stăpâniţi foarte bine muşchii abdomenului. Dansul e un exerciţiu care va întări abdomenul în mod special, dar şi muşchii braţelor. Este o formă de dans minunată care vă va ajuta să vă simţiţi într-o armonie perfectă cu corpul vostru.

Belly dance e dansul care te face să te simţi mai femeie ca niciodată !

Dansul, la fel ca multe alte activitati aerobice, este excelent pentru arderea caloriilor si tonifierea musculaturii.

Beneficiile Bellydance

Dansul, la fel ca multe alte activitati aerobice, este excelent pentru arderea caloriilor si tonifierea musculaturii.

Totusi, spre deosebire de un antrenament standard la sala, dansatorii lucreaza de asemenea asupra echilibrului, coordonarii si flexibilitatii. Acestea sunt esentiale pentru a obtine o mai buna priza de constiinta asupra corpului, pentru imbunatatirea posturii si pentru prevenirea accidentarilor.

Dansul este un bun stimulator mental. Fiind nevoita sa iti sincronizezi miscarile diferitelor grupe musculare, iti vei imbunatati in acelasi timp abilitatile motorii.